Kesäkahvila Skriv ut

Romanttinen myllytupa – kahvila ja mylly ovat avoinna 15.6- 12.8 ma-ti, pe-su klo 12-18 sekä ryhmille sopimuksen mukaan ympäri vuoden.

Kahvilan kotileivonnaisten lisäksi tarjolla on tilauksesta ryhmille monia eri ruokavaihtoehtoja. mm. eteläpohjalainen perinneruokaa. Tutustumisen arvoinen erikoisuus on oman tilan luomusiitakesienet, joista valmistamme erilaisia herkkuja sopimuksen mukaan. Teemme kotiruokaa oman luomutilan tuotteista ja käytämme kotimaista, mielellään eteläpohjalaisia raaka-aineita.

Tunnelmalliseen myllytupaan mahtuu mukavasti ruokailemaan 39 henkeä – kesällä käytössä on myös idyllinen terassi aivan kosken partaalla.

Isot ryhmät jaetaan sopimuksen mukaan kahtia, siten, että toinen puoli tutustuu oppaan johdolla myllyyn ja toinen puoli kahvittelee tai ruokailee myllytuvassa.

Tällä tavoin vuorotellen käynti onnistuu sujuvasti isoltakin bussiryhmältä.

Jos ryhmät haluavat isompaa kokoontumistilaa, se löytyy myllyn yläkerrasta.

Myllytuvassa on taidenäyttelyitä, käsitöitä, sekä luomutuotteita.

Voit tutustua myös ainutkertaiseen Kyrönjoen myllyistä kertovaan näyttelyyn. Se esittelee karttojen avulla noin sadan myllyn sijainnin Kyrönjoen, Etelä-Pohjanmaan päävirran varrella. Paljon on myös valokuvasuurennoksia ja tarinoita jo hävinneistä myllyistä.

Kesäisin järjestetään mm. tunnelmallisia yhteislaulu- ja runoiltoja

Järjestämme tilauksesta myös ryhmille musiikki- ja lausuntaesityksiä

Kriikun Wanha Vesimylly
Kaukolanraitti 71 / Kirkonkoski
61400 Ylistaro

Kirsi Pukkinen
040-5302509
kirsi.pukkinen@netikka.fi